Heijmans projecten in de regio

Keijzershof in Pijnacker

Keijzershof is dé nieuwbouw wijk van Pijnacker. Keijzershof ligt gunstig gelegen, vlakbij het OV en uitvalswegen naar Den Haag, Rotterdam en Delft. Groene omgeving, winkels om de hoek en alle voorzieningen binnen handbereik.

Hartenvilla in Pijnacker

Hartenvilla is een nieuwbouw project dat bestaat uit 87 luxe eengezinswoningen, welke grotendeels doormiddel van Wenswonen worden ontwikkeld. De woningen liggen in de autoluwe zone, met uitzicht over groen en water. Hartenvilla heeft een kindvriendelijk karakter. Hartenvilla ligt in Pijnacker Zuid, alwaar de nieuwe wijk Keijzershof wordt gebouwd. In Keijzershof zullen in totaal 2300 nieuwe woningen worden gerealiseerd die passen in het landelijke karakter.

Hooghkamer in Voorhout

De toekomstige wijk Hooghkamer is gelegen in de gemeente Teylingen waar Voorhout deel vanuit maakt. In 2014 is gestart met de ontwikkeling van deze nieuwe wijk. Een verscheidenheid aan woningtypen in verschillende prijsklassen worden hier de komende jaren aangeboden en gerealiseerd.

Appartementen in Pijnacker: MarQuant

MarQuant is een nieuwbouw project in de nieuwe wijk Keijzershof in Pijnacker. De appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen, een carré en een toren. In het carré zijn verschillende typen appartementen beschikbaar in de prijsklassen € 116.900,- tot € 195.900,- v.o.n.