Gouden Rand | Vrijstaande villa

De vrijstaande woningen kennen allemaal een verschillende verschijningsvorm. Zo zijn ze er in verschillende kleuren metselsteen en beschikken over verschillende raampartijen. Sommige hebben een erker aan de voor- of zijkant of een luifel bij de entree. In Boszoom 'Gouden Rand' is nog een enkele villa beschikbaar. De bouw van de villa's is gestart en naar verwachting worden de woningen in het najaar van 2019 al opgeleverd! Interesse in een van de woningen? Schrijf u direct online in!


boszoom-hopbeuk

Ruim en luxe wonen

Houdt u van ruimte en licht? Dan voelt u zich in één van de vrijstaande villa's helemaal thuis. Zowel de begane grond als de verdiepingen zijn royaal van opzet en door de vele ramen komt het daglicht prettig binnen. Alle vrijstaande woningen hebben een eigen geïsoleerde garage, en twee privé parkeerplaatsen op eigen terrein. Bent u benieuwd welke villa's beschikbaar zijn? Bekijk dan het aanbod op de interactieve kavelkaart.boszoom-hopbeuk

Vrijstaande villa bouwnummer 1


Deze villa in donkerrode baksteen heeft een woonoppervlak van maar liefst 224 m². De begane grond heeft een uitgebouwde living aan de achterzijde met op twee posities dubbele openslaande deuren naar de tuin. Aan de voorzijde is ruimte voor een grote woonkeuken.De woning staat op een royale kavel van 466 m² eigen grond, de zonnige achtertuin is de ruimste in dit plan, maar liefst 15 meter diep en 14 meter breed. Aan de voorzijde van het huis is ruimte voor 2 auto's, aan de linkerkant van de woning loopt u om het huis heen naar de achtertuin. Op de verdiepingen vindt u maar liefst 5 slaapkamers en op beide verdiepingen een badkamer. De villa is comfortabel ingericht met vloerverwarming, huisautomatisering en zonnepanelen.Inmiddels is de bouw gestart en kunt u najaar 2019 wonen in dit mooie huis.

Koopsom €751.758,- v.o.n.

Plattegronden:
boszoom-hopbeuk

Vrijstaande villa bouwnummer 17


Deze wit gekeimde villa met antracietkleurige kozijnen, dakpannen en luiken heeft een woonoppervlak van maar liefst 227 m². De woning is in de basis 6,3 meter breed en aan de achterzijde en zijkant is het woonoppervlakte op de begane grond uitgebreid. De villa ligt op een kavel van 435 m² eigen grond, waarbij men om de woning heen kan lopen. Aan de voorzijde is ruimte voor het parkeren van twee auto's. De achtertuin van ruim 10 meter diep ligt vrij op het zuiden grenzend aan de groenzone. Bij deze villa is de keuken aan de voorzijde gesitueerd en de living aan de achterzijde. Deze woning heeft ook nog een zij-erker op de begane grond waardoor er een lichte plek voor bijvoorbeeld een eettafel gecreëerd kan worden in het midden van de villa. Op de 1e en 2e verdieping heeft dit huis maar liefst 5 slaapkamers met op iedere verdieping ruimte voor een badkamer. De koopsom is inclusief huisautomatisering, zonnepanelen en vloerverwarming. De bouw is in volle gang, september 2019 is deze woning klaar voor bewoning.

Koopsom €748.758,- v.o.n.

Plattegronden:
boszoom-hopbeuk

Vrijstaande villa bouwnummer 19


Deze villa met grijsbruine metselsteen heeft een woonoppervlak van 215 m². De woning is 6,3 meter breed en 14,4 meter diep. Aan de zijkant ligt een erker waardoor er veel lichtinval is in de woning. De woonkeuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis en de living aan de achterzijde. Via dubbel openslaande deuren heeft u toegang naar de zonnige achtertuin op het zuiden met vrij uitzicht op de groenzone. De villa ligt op een kavel eigen grond van circa 432 m², waarbij u om het huis heen kan lopen. Aan de voorzijde bevinden zich twee parkeerplekken op eigen terrein naast elkaar. De woning heeft op de verdiepingen 5 slaapkamers, een royale badkamer en apart toilet (nog in te richten).  De villa is comfortabel met vloerverwarming, huisautomatisering en zonnepanelen. Aan de woning ligt een garage met aan de voorzijde openslaande deuren en een loopdeur aan de achterkant. September 2019 is deze villa klaar voor bewoning.

  • Koopsom €729.458,- v.o.n.
  • Plattegronden:

    Of neem contact op met één van de verkopende makelaars:

    Ruseler Makelaars Pijnacker-Nootdorp015 369 8124

     T 010 820 0942