Infocentrum Keijzershof verhuist

Vanaf dinsdag 18 maart heeft Infocentrum Keijzershof een nieuw onderkomen: op de begane grond van gebouw Kluut, in de wijk Keijzershof zelf. 

Nieuwe locatie
Het Infocentrum Keijzershof verlaat Tolhek en neemt haar intrek aan de andere kant van het spoor in de wijk Keijzershof. U vindt het informatiecentrum straks in gebouw Kluut, Raaigras 2. Dit is het eerste gebouw aan uw rechterhand als u, via de Hofpleintunnel Keijzershof binnenkomt.
Informatrice Janny
Samen met al het promotiemateriaal voor de nieuwbouwprojecten verhuist ook de informatrice Janny Pronk mee. Janny is al jaren het gezicht van het infocentrum waar zij mensen graag informeert over de projecten en stand van zaken in de wijk Keijzershof.

Gastvrouw

Naast de gebruikelijke informatievoorziening zal Janny ook als gastvrouw optreden voor bezoekers en bewoners van de woonservicezone Weidevogelhof.  Zij is wegwijzer voor nieuwe bewoners en bezoekers. En daarnaast vraagbaak en meldpunt voor de huidige bewoner. Bij de gastvrouw wordt alle informatie over activiteiten en het dienstverleningsaanbod in de wijk aangeboden

Ruime openingstijden
Het infocentrum Keijzershof is straks vanaf 18 maart a.s. geopend van dinsdag t/m donderdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Binnenkort hopen wij u ook op de vrijdag te mogen verwelkomen. Zaterdag 12 april zal tussen 10 en 11 uur de officiële opening worden georganiseerd.

 

 

 

Marith is sinds 2007 werkzaam bij Heijmans Vastgoed, als Woonontwikkelaar is zij verantwoordelijk voor de Verkoop & Marketing van alle Keijzershof projecten.