Boszoom Leilinde

Leilinde twee-onder-een-kapwoning
  • Woonoppervlak va. 164 m² (langskap) en 170 m² (dwarskap)
  • Garage 20 m²
  • 5 - 6 kamers
  • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Inclusief luxe sanitair & tegelwerk
  • Comfortabele vloerverwarming
  • Zonnepanelen
  • SlimWonen huisautomatisering
  • Bekijk de beschikbaarheid van deze woningen op de kavelkaart

Twee-onder-een-kapwoning Leilinde


De Leilinde is een charmante rietgedekte twee-onder-één-kapwoning met garage. De kapvorm varieert van een langskap naar een dwarskap. Dit is een traditioneel zadeldak waarbij de nokrichting langs, danwel dwars op de voorgevel van de woning is gesitueerd.

Deze woning heeft in de basis een woonoppervlak van 164 m², dat is uit te breiden tot ruim 200 m².

In de basis is de ruime woonkeuken aan de voorzijde van de woning gesitueerd, maar deze is uiteraard ook te verplaatsen naar de achterzijde van het huis. De woonkamer is tuin georiënteerd met openslaande deuren. Zowel de keuken als de woonkamer is uit te breiden met een erker of een uitbouw.

De woning heeft twee parkeerplekken op eigen terrein en beschikt over een garage, die ook optioneel bij de woning te betrekken is als extra leefruimte op de begane grond.

Standaard heeft de woning 3 slaapkamers op de verdieping. Uiteraard is het mogelijk om op zolder ook nog 2 extra slaapkamers te maken. een tweede badkamer op de 2e verdieping behoort ook tot de mogelijkheden.

Naast het gebruik van natuurlijke materialen wordt ook installatietechnisch rekening gehouden met duurzaamheid. Zo worden de woningen standaard uitgevoerd met zonnepanelen, welke in het riet zijn ingebed, vloerverwarming door het gehele huis en Slimwonen huisautomatisering, waarmee u met uw tablet of telefoon o.a. licht, verwarming en ander elektrische zaken in de woning kan regelen.

Bezonningsanimatie Boszoom from 3dcapacity on Vimeo.


Kavels

De woningen liggen op eigen grond. Parkeren kan op eigen terrein, voor de garage zijn 2 parkeerplekken gesitueerd. De woning heeft een ruime voor- en achtertuin.

De achterzijde van de tuin ligt circa 80 cm hoger dan het openbare gebied achter de kavel. Een schanskorf doet dienst als erfafscheiding. Dit geeft veel privacy, waarbij men uitkijkt over de groene strook die dwars door Boszoom loopt. De unieke ligging van deze woningen met de achterkant aan het groen, schept een heerlijk rustige sfeer in de wijk.


Planning


In totaal zijn er in de Fase 4B 10 woningen beschikbaar. De prognose start bouw staat voor april 2018. De bouwtijd voor deze woningen bedraagt circa 1 jaar.